Website

Izrada websajtova po najnovijim standardima. Brzo, efikasno i optimizovano!

Filter:

NELT – glavni sajt za sva tržišta

NELT sajt je izrađen prema unapred dobijenom dizajnu dok smo mi bili odgovorni za UI/animacije, SEO, platformu, sadržaj.

Kalendar aplikacija

Aplikacija je nastala kao odgovor na potrebu klijenta da lako organizuje svakodnevne aktivnosti, da mogu da prate status posla, upisuju dnevni kurs, kreiraju tiket, kategorišu, pretražuju tikete, pretražuju kontakte i međusobno komuniciraju.

Pretraži bazu brending rešenja

Aplikacija kreirana za potrebe PSCG klijenta. Aplikacija obiluje ajax formularima i animacijama kako bi dilerima automobila što više olakšali da pronađu odgovarajuće rešenje za oglašavanje.

FAROS tours – redizajn

Potpuni redizajn sajta FAROS tours, uz ubacivanje sjajnih opcija za posetioce, poput online rezervacija i kalkulacija odmora. Osim redizajna i propratnog developmenta teme, bilo je potrebno sačuvati što više podataka sa prethodnog sajta.

eVino.rs – website

Sajt je odgovor na potrebu klijenta da ima svoju online prodavnicu. Dizajn sajta je SEO friendly, izbalansiran tako da ništa ne ometa pažnju posetioca osim ponude vina i vinske opreme koja je u prvom planu.

Pretraži najveću bazu novih vozila

Wordpress plugin kreiran za potrebe PSCG sajta. Sam plugin sadrži 2 ajax kontakt formulara, i 1 formular sa međusobno zavisnim poljima, koji omogućava posetiocu da na lak način pronađe nov automobil po svojoj želji/parametrima iz PSCG ponude(Audi, Volkswagen, SEAT).

Volkswagen iz najboljeg ugla

Porsche SCG je organizovao Facebook takmičenje, koje je za cilj imalo pronalazak najlepše slike sa VW štanda na Beogradskom sajmu automobila 2013. godine. Prva dva mesta su osvajala nagrade - telefon i tablet.

ME Moringa – glavni sajt

Sajt je izrađen prema unapred dobijenom dizajnu dok smo mi bili odgovorni za UI/animacije, SEO, platformu, sadržaj.